Om oss

Om oss

Välkommen till ett härligt gäng ekonomer som tar hand om ditt företags ekonomi.
Hos oss på Stigbergets Redovisningsbyrå i Göteborg har vi alla ett genuint intresse av ditt företags välmående. Vi säkerställer att ni alltid får den hjälp som ni har behov av. Vi tar huvudansvar för er bokföring, blir er personliga kontakt och arbetar proaktivt för att förebygga överraskningar.

Vårt team

REDOVISNINGSKONSULTER

Vi är ett skönt gäng ekonomikonsulter och vår bas är i Göteborg. Vår styrka är att vi har både bredd och djup i vår kunskap inom teamet. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet inom ekonomi, lön och administration.

Marina Regnér

Kristina Blomberg

SAMARBETSPARTNERS

Caroline Kjellberg

Vår längsta och mest väletablerade samarbetspartner är Caroline Kjellberg på Den röda tråden. Caroline har en gedigen erfarenhet inom ekonomi och är en riktig pärla att jobba tillsammans med.

Trygg redovisning och bokföring sedan 2004

Stigbergets Redovisning är en personlig redovisningsbyrå som tar hand om ditt företag. Med mer än 20 års erfarenhet ser vi faror innan de händer och undviker onödiga överraskningar.

Jobba hos oss på Stigbergets Redovisning

Är du nyfiken på att veta mer om oss så tveka inte att höra av dig. Vi tar gärna emot spontanansökningar både som anställd och som samarbetspartner.
Scroll to Top