Tjänster

Våra tjänster

Vill du kunna fokusera mer på din affärsidé och frigöra tid för det du faktiskt är bra på?

Då kan vi hjälpa dig med det som vi kan allra bäst – nämligen ditt företags ekonomihantering. Har du enbart behov av ekonomisk rådgivning gällande ditt företag löser vi det också. Vi har rätt kompetens inom ekonomi och redovisning liksom kunskap inom de aktuella regelverk som upprättats av Skatteverket och andra myndigheter.

Då kan vi hjälpa dig med det som vi kan allra bäst – nämligen ditt företags ekonomihantering.

Redovisning och bokföring

I våra löpande ekonomitjänster ingår ex hantering av kundfakturor, leverantörsfakturor, kvitton och utlägg, löner, arbetsgivardeklarationer och momsdeklarationer. Vi arbetar i det webbaserade ekonomiprogrammet Fortnox och i detta program kan även du som kund följa alla händelser.

Bokslut och årsredovisning

När året är slut upprättar vi årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklaration. Detta är en omfattande och tidskrävande hantering som många företag uppskattar att få hjälp med av någon med rätt kompetens.

Konsultation och rådgivning

Vi matchar era behov med våra tjänster och konsulter. För er trygghet arbetar vi endast med de kunder vi kan lova en god service. Efter konsultationen hittar vi er en personlig ekonomikonsult som ansvarar för att ni får bästa möjliga service hos oss.

Scroll to Top